Lobby, klar för Hotell gamla staden 

Vi haft en ordentlig semester det flersta av oss, men nu har vi  startat vår renovring för Hotell gamla staden. Innan semestern gjorde vi klar lobby, kvar är reception och offentliga toaletter som vi ska göra nu under hösten. Vi fortsätter även med utsidans fasad. Henrikssonsbygg har bland annat gjort så vi får ett tak som inte läker in, företaget  Tobbestak har även sett till att vi fått ett fin svart papptak. Nu blickar vi framåt mot att Elmontge gör klart belysningen utvändigt, att Henriksonsbygg gör sista gaveln och sen framsidans entre som ska få ett fint räcke. Jag sitter just nu med hotellrummen och korridorer och försöker få fram inredning som passar vår tradtionella stil för vår bygnad. 

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-