Timmerdesign designar detaljer till Hotell Gamla staden 

Ett nytt uppdrag som vi på Timmerdesign kommer vara med i. Jag har sen i januri suttit med bygglov, fasader, val kulöer, tak, dörrar. Ja listan är lång för att kunna renovera ett hotell. Det var ägarna Malin och Patric som kontktade mig och ville ha min hjälp. Tillsammans med andra lokala företag ska vi nu renovera dettta unika gamla hotell. Och namnet är nu bestämt, Lilla grand hotell som det heter idag får nytt namn. "Hotell gamla staden". Jag har tagit fram ett förslag på att renovera byggnaden till hur det en gång såg ut på 1931-talet. Med finsnickerier, detaljer och mer hjärta bakom det vi bygger upp. Henrikssons Bygg är det byggföretag som kommer göra utsidan och den större delen av renoveringen. Tillsammans med andra företagare från Kalix. Jag kommer blogga om detta hotellprojekt och ni kommer få följa med in i vårt hotell och se hur vi river, bygg upp och designar hotellet. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-