I samarbete med Servicemannen, Andreas Lundström 

Jag har sökt en finsnickare och genom Hotell Gamla stadens renovering lärde jag känna  Andreas. Det är alltså han som ska få göra kommande  finsnickerier  för hotellets utformning. Andreas har jobbat många år med just finsnickeri och jag tror han passar utmärkt till just den  här delen av jobb . Andreas börjar nästa vecka med några av mina ritningar, bland annat en platsbyggd bokhylla, receptionsdisk m.m. Så följ oss, det kommer bli en hel del detaljer i vårt Hotell Gamla Staden!  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-