Hur blir fasaden?

Ja, det kommer bli en stående fasad med ribb. Med pelare på väggen och vid knutarna. Även en midja som delar av fasaden. Jag har utformat designen och ritat detljer som ska göra vår fasad så tradionell som möjligt och så likt hotellet som det var förr i tiden på 1930-talet. Och på frågan om det kommer in stockar i huset? givetvis har jag sett till det=) Både på fasad och invändigt. Det kommer bli detaljer av 100-åriga stockar som ska få ge sin design här inne. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-