Ice & light Village samarbete med oss på timmerdesign

Planering, Moodboards, ritningar, ljussättning, beställning av möbler, färgsättning. Listan växer på när man går in i ett projekt. Jag brinner för det här och vill självklart göra mitt yttersta för att mina kunder ska bli glada och nöjda. 

Samarbetet med Maarit Lindvall på Ice & light village startade när hon kommit en bit på vägen. När hon ville få fram känslan, stilen och den skandinaviska designen kontaktade hon mig.  

Alla igloo-liknande byggnader kommer ha olika färgsättningar, först ut är Nordic brezze och Forest. Vi på Timmerdeisgn har även designat fyra bord av torrfura för att få in trädetaljer som förstäker stilen. Det här blir ett hotell som är några meter från vattnet, där du tar sparken för att komma in till våra lokala affärer och resturanger. Där du kan starta dagen med en promenaden på standpromenaden eller ute på isen med skidor. 

Jag vill tacka för ett roligt samarbete, en veckas uppbyggnad, planeringstiden och alla nya personer jag lärt känna under projeket. Många olika företag har varit delaktiga,  Jaxal, Träbyggarna och VVS (Ingvar Johansson) har varit det företag som kanske haft mest utmaningar mest just uppbyggnaden. Sen har andra flera olika lokala företag hjälpt till på olika sätt. 
  

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-