Väntar in projektetstart med en kaffe..

Söndag, idag drog vi igång. Turistföretaget ICE & LIGHT VILLAGE stora satsning i Kalix. En byggnad som går att använda året om, som i ett vinterlandskap är uppbyggd som en igloo-liknande byggnad och på sommaren åker ut i älven som stuga med vattnet som granne. Igglo-skalet åker då av och det blir en flytbrygga runt om huset. Vår inredare på timmerdesign har planerat det invändiga, likaså stilen för varje unika byggnad. Projektering, ljusdesign och möblering. Det är något vi även gör i vårt företag. Johanna på timmerdesign hjälper andra företagare att starta upp, planera, inreda. Sen när bollen är i rullning sköter hon även mediabiten, så tveka inte kontakta henne om ni går i renovering eller nyproduktion!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-