Fredag och mötesdag med Ice light village 

Fredag och en sista avstäning inför det som komma skall i slutet på februari. Nu sitter jag och samanställer möblerna som ska beställas till Ice light village två första igloo på Strandängarna. Med mig ägaren Maarit Lindvall som även ger sin sista input inför projketet invändiga spegling. 

Det är oerhört kul att få jobba med sådana här unika projekt, tacksam för bra dialoger med arkitekten Emma strömberg. Tillsammans skapar vi Maarits ideer till verklighet både in och utvändigt. Träbyggarna i Töre står för själva uppbyggnaden. Det här kommer bli ett riktigt roligt projekt att följa men även att få vara delaktig i. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-