Timmerdesign samarbetar med Ice & light village 

Ett samarbete som nu får gå ut offentligt, nämligen med Ice & light village och ägaren Maarit Lindvall. Där jag från Timmerdesigns sida varit med och tagit fram rummets innhåll av möbler och design för hennes enorma satsning på Strandägarna i Kalix. Det är arkitekten Emma Strömberg som ritat igloon för projektet och det kommer sättas upp redan i nu i slutet på februari 2 st intill älven vid Strandängarna i Kalix. 

Ett oerhört spännande projekt, där vi från Timmerdesign kommer ta detaljer från vår egen skog. Där hantverk av lokala hantverkare kommer synas. 
Emma strömbergs utformning och Maarit Lindvalls ide tycker vi på Timmerdesign är klockren och vi är glada att få vara med, för det är det här vi brinner för i vårt företag. Unika projekt och speciellt när det hamnar här i Kalix.

Följ med oss på resan, det kommer bli två nya igloos till att börja med och en ny turistatraktion i Kalix att skåda. Vi önskar även Maarit Lindvall, (Ice & light village) med personal lycka till med sin stora satsning.   

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-