Våren bjuder på nya projekt 

Flera nya projekt som jag jobbat fram under hösten och vinterns kallaste dagar börjar närma sig byggstart. Där av anledningen tyst på bloggen. Jag har suttit med mycket ritningar och projektplanering  inför kommande byggstarter.  

Båda projeketen ett stort lyft för Kalix kommun. Fantastiskt att våra entrepenörer i Kalix vågar satsa och som drivs att städigt utveckla vår kommun. Jag är så glad att jag är mitt i soppan och får hjälpa till med min kunskap av design. Båda projekten är bra för våra besökare som kommer till kalix men även för oss som bor här, det skapar möjligheter för oss alla! Så följ med mig, jag lovar det kommer komma inspirerande bilder framöver! 

Andra projekt som köksplaneringar åt privatkunder, olika bygglov på timringar gör jag också och det kommer jag även visa upp här. Jag har en bildbank av inspiration som jag gjort. Så ni som följer mig, jag lovar skärpning ännu en gång på vad vi på Timmerdesign sysslar med. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-