Några av Sveriges största bloggare berömde oss 

Ett nytt projekt har börjat, ett projekt som i nuläget är hemligt men som jag hoppas kan berätta om snart här på bloggen. Ett riktigt roligt projekt jag hoppas ni följer lika väl som många av er som följde Beach house resa.  I nuläget sitter jag med planeringen, offerter, ritningar och saker som man ska ro i land med. Men det är bit kvar.  

Även om jag jobbat nio år som inredare med stora projekt för  bland annat för IKEA så är varje projekt olika och unika. Man stöter på olika utmaningar, en hel del byggstress, men så klart helt fina dagar med många inblanande, många skratt och nya männiksor man lär känna från olika företag. 

När jag blickat tillbaka efter vår långa resa med beach house under 2017 som såldes huset i slutet på augusti så minns jag både lätta dagar men även svåra dagar. Sommaren för mig som inredare var nog den mest hektiska resa jag gjort. Rätt trött efter två års byggtid men även det roligaste jag varit med om. Planering för vårt event med öppet hus som det kom ca 600 besökare till så var jag rätt uppe i varv under hela sommaren. Så början av hösten tog jag lätta dagar med mindre projekt för att ladda om. 

Det är mycket tid som inte märks som man lägger ner, något som många företagare kan skriva under på, ens dyrbara tid man ger till sitt jobb dag som kväll.  Men friheten att styra sin dag gör det också möjligt att man kan prioritera hur och när man väljer att jobba. En klapp på axel fick jag av många, men även av sådana som inte bor just på hemorten. Sådana som brinner för sitt yrke lika mycket som jag gör. Inredningshjälpen, Simplicity, Killingyourdarlings och Trendsparnarna var några som berömde mig med massa fina ord efter projeket. Givetvis betyder det mycket när andra stora bloggare höjer en med fina ord, det gör att man vet att man är på rätt plats i sitt yrke och man får ett kvitto att vi på Timmerdesign gjorde ett lyckat projekt. Vi ser framemot att följa era projekt även om ni bor i andra delar av landet.

Och en vink till alla ni företagare som jobbar där ute med VVS, EL Bygg, Försäljning, lisan kan göras lång..Att samarbeta med det som kan vara din konkurrent behöver inte betyda att den snor ditt jobb, det kan öppna nya dörrar. Är på vilket sätt du ser på allt! Men att samarbeta kan ge mer än vad du tror. Jag hoppas att under 2018 jag lär känna många nya samarbetspartner att driva projekt med. 
   
Här kan du läsa  om bloggarnas inlägg som skrevs i sommras om vårt hus beach house: 
Inredningshjälpen  här   simplicity här 
Killingyourdarlings här Trendsparnarna här 

TACK för fina ord, nu siktar vi på 2018 blir ett roligt år!
//Johanna  
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-