Trender hösten 2018

I veckan var jag på trendresa och kollade in lite vad som har kommit in för nytt och hur affärerna har valt att visa sina produkter utifrån färgval på väggar och golv. Det var inget jätte nytt utan trenden med samet fortsätter, även rotting, rejäla trämaterial som bordskivor och bänkskivor. Den skandinaviska enkla visades också hos många leverantörer, ljusa träslag tillsammans med linnetextiler. Färgerna på väggarna, blått och grönt. Kulörer på textiler, ockra, rost, blått, grå, grönt. Även en hel del lila och rosa. Ombonad var nog det alla ville visa i sina butiker. Man blanda färgerna med mässing och trä i accesoarer. Linnesängkläder i nästan alla inredningsbutiker och färgen som visades som skyltning även där ockra. Hållbarhet är större någonsin, man trycker på sina produkter vad som är gjort med hållbara material.

Vad jag fick med mig hem förutom en mängd bilder. Linnesängkläder i mörkgrå, några nya kuddfodral, mässing vattenkanna, guldbricka, gul ockra kruka från svenskt tenn. Nästa vecka åker jag till Tyskland och jobbar och ska även besöka en stor inredningsmässa. Så då kommer en ny stor uppdatering. Men innan dess kommer bilder från både IKEAS stora satning på showroom på Regeringsgatan 65 i Stockholm och även lite bilder från mina tre dagar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-