Köp vårt drömus 

Vi hade gärna behållt det själv, för oss som har byggt det är det verkligen ett drömhus. Många många kvällar och timmar har lagts ner och resan från att först hämta stockarna från skogen, göra hantverket, timra upp det i en lokal, märka upp alla stockar, plocka ner för att sen byggas upp igen på tomtplats. Resan är lång och inte så lätthanterlig.

Men Timmerdesign vill även se framåt i sin utveckling och resa med timmerhus, göra fler timmerhus som andra kan få bo i och köpa. Vi hoppas på en lycklig köpare en dag som faktiskt får kalix första nya timmerhus med unika hantverksdetaljer.  

Jag som har ritat huset är så stolt över vårt arbteslag. Timmerhus  gör man inte över en natt och det är ett tungt arbete. Men idag står vi färdiga och kan faktiskt känna oss stolta över att vi tillsammans med lokala företag i Kalix kunnat genomföra detta projekt till något unikt och bra. 

Jag vill rikta ett stort tack till alla där ute som hjälpt oss. Utan er hade vi inte stått färdigt med beach house!  /Johanna 

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-