Samarbete med Kalixflora och Ditt-Inredning

Beach house är nu färdigt stylat och och många av prdukterna är från Kalixflora och Ditt-inredning. Ni som hört av er om produkterna som är med i stylingen finns dem att köpa på köpmanagatan i Kalix där affärerna ligger. Märken som klong, Bergs potter, linum är mina favoriter. Blombuketter på bord och köksbänk är även från Kalixflora. Kul att kunna samarbeta lokalt och att vi kan visa upp deras produkter i vårt nya hus. 

Så tack för samrbetet Kalix flora och Ditt-inredning. Guld värd! 

Mer inlägg kommer specifikt om deras produkter när vi haft vår visnig 16 juli. Lite mer om vad jag rekomenderar för styling till val för produkter. Jag är även på plats den 16 juli och pratar om både produkter och styling.   

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-