Köket i beach house

Köket är så gott som klart, idag har vi städat ut allt byggdam. Både inne men även sen plockat brädor, fyllt flera släp med spån och rensat byggmaterial. Dessa bilder på köket ser säkert väldigt harmoniska och "rena" ut, men baksidan finns ju även där fast man inte ser det på bild. Helt enkelt det hårda arbetet man utför. För byggnation eller renovering har ju en baksida också, som man ofta glömmer när man scrollar på fina bilder. Bakom stora byggprojekt finns ju också en ganska tung del, det blir sopor i mängder. Jag vet inte hur många släp vi har lastat med skräp som ska sorteras. Så klart vill vi hellre visa upp inspiration än byggdam och sopor. Så det får bli på vårt fina kök på Skärgårdsudden där vi bygger Beach house!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-