Tjuvkik på Styling 

Inför att reportage för en kalixtidning så var jag tvungen att styla en sommarbild av beach house. Att få det att se somrigt ut mitt bland snö och slask hade sin utmaning att få till en bra bild. Så jag packade bilen med sommarmöbler och accesoarer och for en eftermiddag till Skärgårdsudden  Vi väntar på mitt slutarbete i nuläget, att jag ska uppdatera ritningar och bilder för vår kontrollansvarige på Monarken i Luleå och för kommunen i Kalix. Sen när besiktningen är klar då kommer möbler att få flytta in. Nu har alla hantverkare slutat på skärgårdsudden. Så nu är det mitt jobb kvar, bland annat detta. Hitta stilen till hur beach house ska visas. Åt det här hållet kommer beach house att inredas, strandkänsla, naturmaterial, och ljusa havsfärger. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-