Nu fattas bara färgen

Till veckan målar jag trädet i en betsfärg. Men än så länge luktar det träd i hela beach house. Ni glömmer väl inte att besöka oss. Vi är oftast på plats mellan 7-16 vardagar. Det finns även andra fina hus att beskåda, allt ifrån funkisvillor till stora tvåplanshus att titta på. Bara knacka på om vi är på plats, vi tar gärna emot besök.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-