Känslan när allt blir klart

Under juni kommer vi ha invigning. Byggboken för detta projekt måste ta och göras. Vi har en mängd bilder från 2 år tillbaka. Från det vi letade träden, till huggning, till timring och uppsättning och till ett färdigt beach house. Det har haft alla dess utmaningar jag tror många av oss kommer pusta ut här på altanen när vi äntligen får fira in invigningen för beach house.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-