Köket börjar ta fart

Köket i beach house är snart färdigt. Köksön monters och en del detaljer görs. I veckan beställer jag även handtag och knoppar. Det känns mer och mer som ett färdigt hus. I maj kommer vi satsa på det sista utvändigt. Vi hoppas vi är klar 5-9 juni, men det är rätt snäv tidsplan. Men innan juni slut borde vi vara helt klara.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-