Beach house första stol

Lite möbler börjar komma in. Men än så länge är det en arbetsplats invändigt så vi väntar tills allt är klart och besiktat innan vi inreder. Men moteringen av möblerna är påbörjad i alla fall. Den här stolen monterade jag i fredags. Den passar utmärkt till att få det att kännas både skandinaviskt och få till strandkänslan i huset.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-