Från stock till hus

Tänk dig att du står där mitt ute i skogen och kan handplocka och peka på vilka träd du vill ska fällas till just ditt hus. I helgen fick jag tillbaka känslan när jag och min familj åkte skoter där vi äger skog. Då kom minnerna tillbaka till när vi handplockade träden till just beach house. Det är rätt häftig känsla att få peka på vilka träd som ska bli till just sitt hus och sen se det byggas stock för stock.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-