Belysning i bastu

All belysning är klar i bastun. Små spotar i taket och även belysning under bänkar. Fint med dimmer, så man kan reglera belysningen även här. Jag har satsat på små spotar här för att få väldigt behaglig belysning och inte så framhävande armaturer som tar för mycket plats. Skuggor och ljusfärgen gör sig även fint mot trämaterialet. Så vi blev nöjda. Nu väntas bara accesoarerna och handdukar.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-