Vakna till detta 

Att få vakna med havsutsikt och utsikt över andra vackra hus är väl inte fy skam. Jag hoppas själv att jag hinner övernatta i beach house innan försäljning. Här uppe får man plats med en mindre grupp sittmöbler för morgonkaffet. Glasräckerna som kommer upp här i april kommer göra att utsikten inte skymmer ens från golvnivå. Glaspartierna går också att skjutas uppåt för underlättning av städning. Vi köpte våra från kalix glasmästeri i Kalix och det kommer vi även göra denna gång.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-