Kalkfärg

På övervåningen i beach house är det målad med en ljus beige kalkfärg. Ser mer "levande" ut och passar bra till beach house helhet. Här uppe blir det sovrum. Blir fint med vitt linne, tunna skira gardiner och svala färger. Jag har redan sakerna i förtådet, så nu är det bara vänta tills hantverkana är mer klara. Det ser lite ofärdigt ut när inga lister finns än, men nu ville visa färgen och ge några tankar kring sovrummet.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-