Försäljning närmar sig 

Det är inte länge kvar nu. Jag har idag försökt gå igenom min lista för att sätta upp det sista månaderna inför beach house slutmål. I dagsläget har vi 4 hantverkare på plats. Även en mattläggare, rörmockare och elektriker. Så vi är ett gäng här som jobbar varje dag.

I april/maj kommer det sista göras, såsom ett sista varv målning av timmerstommen, glassräcket på övervåningens balkong, innertaket i portchen, målning av alla pelare och  trallen av altanen. Men då behöver vi först och främst få varmt och ingen snö. Så vi väntar in sommaren så vi kan måla det sista. 

Det som är kvar invädigt är golv, lite av köket, badrummet. Men det blir klart under mars/april månad. Sen även litsning av dörr/fönster/golv lister. 

Jag kommer inreda beach house i maj, jag har samlat på mig ett helt hus med rekvisita.
Vi får frågor varför vi inreder det när det ändå ska säljas. Svaret är att vi hade tanken att göra det helt färdigt från första början. För att få en helhet och en genomgående stil när vi satasar så mycket på ett visningshus. Sen är det upp till köparen vilka möbler den vill ha och inte. Men inredas, det kommer det göras. Och för er som behöver inspiration till sommarens altaner, middagsdukningar, hur man stylar sitt hem m.m. Kom på vår visning i juni så kommer ni få en mängd inspiration från det senaste trenderna och det senaste materialen vi ser år 2017. 

Ha en trevlig helg
Johanna/timmerdesign 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-