Visningshus eller försäljning 

DSC_0622 DSC_0622

Visningshus eller kanske inflytt i sommar. Vårt mål är att nån lycklig köpare ska få nyckeln till detta beach house. Hus eller stuga, det går att bo året runt. Med golvvärme över hela nedervåningen och genom  bergvärmen ett enkelt knapptryck så är värmen igång. Med tjocka väggar med miljövänlig isolering och bra fönster med kvalite. Detta är något vi satsat mycket på i detta vinsingshus.  

Med en planlösning som går att göra på många olika sätt genom att bygga en enkel mellanvägg  för att exmpelvis få ett till sovrum. Det kommer inom kort komma upp olika planlösningar för visningshuset. 
Huset kommer inredas helt färdigt med en ljusbas och mycket naturmaterial. Jag hoppas att ägaren en dag till detta hus kommer utnyttja altanen till max. För med portchtak blir allt så praktiskt. Du kan sitta ute när det regnar, du behöver inte ta in och ut dynor på sommaren, använda altanen en längre säsäsong. Men framför allt en unik altan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-