EKOVILLA 

Ordet EKO VILLA kanske du har hört talas om. Som är en fiber från en ren naturprodukt. Ekovilla består av träfibrer och gör att ditt hus andas. Den utjämnar innerluftens fukthalt på naturens egna sätt och är ett levande naturligt isoleringsmaterial. Vi använder bara EKOVILLA i våra hus.

Men vad betyder EKOVILLA för dig som kund? Jo du får inte bara miljövänlig isoloering utan den har en bra egenskap som gör ditt hus är friskt och andas på ett naturligt sätt.  

Det finns fukt i luften, osynlig vattenånga som som tränger in i ditt hus. EKOVILLAN förflyttar vattenångan på ett naturligt sätt. Även fast träfiberna har en hög fuktkapacitet lagras inte frukten i fibrerna utan det rör sig åt ett håll där fukthalten är lägre. Fukthalten i isoleringen stiger därför inte under normala förhålldanden högre än ute- eller inneluftens fukthalt. Under dessa förhållanden fungerar EKOVILLA som värmeisolering utmärkt. Så var noga med din isolering, ställ krav, sök inforamtion och var noga med vad du stoppar i dina väggar. Det är ju trots allt du som ska bo där!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-