Badrumstips kakel

Vanligt vitt kakel behöver inte bli tråkigt, speciellt inte om man lägger ner lite tid på mönstret. Som här, lite som fiskbensparkett fast med kakel och upp på väggen istället för på golvet. Det marockanska kaklet är och har varit länge ett populärt kakel att ha i badrum. Men vill man ha ett kakel som håller längre "trendmässigt" och inte styr dig till en viss "stil" är detta ett väldigt smart alternativ. Det blir lite annorlunda än vanliga vita fyrkanter och du kan ha det under många många år och istället ändra accesoarer färgmässigt om du enkelt vill förändra. Bild lånad via google.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-