Trädgårdskvällar

Här på kvällarna smyger jag bland buskarna och klipper till träden med häxsaxen. Jag gör det hellre sent på kvällen när det är helt tyst och jag kan fixa i trädgården i lugn och ro. Är ju rätt avkopplande att göra det på kvällen. Och så blir det ju så fasligt fint om man lägger lite tid på sin trädgård. Denna del kallar vi för "parken". Den är rätt så stor med en hel del träd. Här brukar jag få jaga min 2,5 åring till busfrö. Jo, så kul är dagarna hos oss. Ett evigt springade!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-