Trädgårdskvällar

Här på kvällarna smyger jag bland buskarna och klipper till träden med häxsaxen. Jag gör det hellre sent på kvällen när det är helt tyst och jag kan fixa i trädgården i lugn och ro. Är ju rätt avkopplande att göra det på kvällen. Och så blir det ju så fasligt fint om man lägger lite tid på sin trädgård. Denna del kallar vi för "parken". Den är rätt så stor med en hel del träd. Här brukar jag få jaga min 2,5 åring till busfrö. Jo, så kul är dagarna hos oss. Ett evigt springade!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-