Presdbilder inför hösten

Bloomingville visar upp en rad nya pressbilder och hur kommande hösttrender kommer se ut. Jag är inte förvånad av att natursten, naturmaterial ännu hänger kvar. För miljö inom inredning har aldrig varit större som nu. Även vackra textil som samet och linnr ser vi än och färger som blått, vinrött, grått och nude/beige kommer vara stora favoriter att inreda med. Jag funderar på nya höstgatdiner i vinrött, fast dem är mer transparanta och inte så där tunga utan mer lätta. Vi får se mot hösten om jag är lika peppad eller om det endast är nu. För först är det ju sommar vi ska ta del av.

Bilder: Bloomingville

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-