Fredagskväll och spa

En barndomsvän jag kännt i 28 år exakt. Om man får räkna att vi låg samtidigt i vaggan och våra föräldrar umgicks flitigt sen vi var nyfödda. Frida och jag har alltid varit nära. Hon är även gudmor till mina två barn och har alltid varit min närmaste vän. Igår bjöd jag henne på 4 timmars spa på bastu på stenen. Jag hade egentligen tänkt arbeta hemma i trädgården den kvällen men kände efter veckans häftiga framfart att jag behövde koppla av. Och här uppe är stället jag landar som bäst. Ingen kan störa och vi kan bara prata i timmar.

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-