Blommor och växter

Jag har en tendens att både köpa på mig för många krukor och växter. Men det gör ju hemmet så ljuvligt. Jag ska bli bättre att fota hemifrån mig, även sommatbilder från vår gård, uthus och bagarstuga. Kanske det finns nått att inspireras av. I sommar kommer jag även ha ett sommarreportage av vårt uthus i en inredningstidning. Jag kommet hojta till om det här senare!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-