Blommor och växter

Jag har en tendens att både köpa på mig för många krukor och växter. Men det gör ju hemmet så ljuvligt. Jag ska bli bättre att fota hemifrån mig, även sommatbilder från vår gård, uthus och bagarstuga. Kanske det finns nått att inspireras av. I sommar kommer jag även ha ett sommarreportage av vårt uthus i en inredningstidning. Jag kommet hojta till om det här senare!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-