Takhöjd och tankar

Kolla in ljuset och takhöjden med träbjälkarna. Vilken rymd! Denna sparar jag som inspiration till ett annat drömprojekt jag har i bakhuvudet. Inte just såhär ska det se ut, men lite hur man valt att använda sig av olika former. Gillar att få drömma mig vidare, från ett avklarat bastu på stenen, till beach house och sen...Jo jag har ett till drömprojekt att få skapa, men det vågar jag inte ens nämna. För all min fokus måste ligga på beach house, men fundera på sidan om är inte brottsligt, bara lite vågat. Kanske en dag........

Bild lånad av instagram myhouseideas

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-