Rosenskärm

Denna finna växt fick jag av en vän som sen fick flytta in i vår matsalsdel på skänken intill. Egentligen ska den stå på en pidestal och blommorna ska hänga nedför krukan. Men just nu fick dem bo såhär. Var bara tvungen att fota den och ge tips på en vackerblomma som gebort present. Perfekt istället för att alltid ge en bukett som visnar efter en vecka. Blomman heter rosenskärm har jag för mig och fin som bara den!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-