Rosenskärm

Denna finna växt fick jag av en vän som sen fick flytta in i vår matsalsdel på skänken intill. Egentligen ska den stå på en pidestal och blommorna ska hänga nedför krukan. Men just nu fick dem bo såhär. Var bara tvungen att fota den och ge tips på en vackerblomma som gebort present. Perfekt istället för att alltid ge en bukett som visnar efter en vecka. Blomman heter rosenskärm har jag för mig och fin som bara den!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-