Pussel blir till hus

Varje stock, får en siffa och en bokstav. För att den sen när den flyttas till rätt tomt ska kunnas byggas upp exakt som den en gång var. Ett otroligt pussel som kräver noggranhet och tålamod. Jag hoppas att i kommande framtid att vi ser mer av hantverkstänket inom husbyggen. Att vi inte stressbygger våra hus och istället bygger som förr i tiden tillbaka. Med tålamod, tid för detaljer och tänker på vår miljö. Timmerhusen är på uppfart, men jag hoppas det kan bli ännu större på hur vi bygger våra hus idag!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-