Mötesdag!

Samlingadag för samtliga, vi besökte beach house idag för att diskutera hur vi går vidare, att följa en ritning kanske verkar lätt. Men det blir många frågetecken ändå. Jag har varit drivande i många många projekt på IKEA. Likaså där har man alltid utmaningar att lösa missförstånd utifrån ritningar, mått och hur man ska bygga på bästa effektivaste sättet. Men det går alltid vägen och slutresultatet blir ofta superbra bara man kan samarbeta och hitta bra lösningar. Idag hade vi endel utmaningar, men vi kom fram till rätt bra beslut och på hur man löser endel svåra utmaningar vi har framför oss. För mig är det underbart att som familj kunna driva detta och vara eniga tillsammans. Vi har stressig tidsplan och många olika jobb på sidan om, men att hjälpa varandra verkar få bli nyckeln till att kunna lyckas!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-