Vi kämpar på

Vi har haft lite otur med vädret. Regn och rusk försvårar vårt arbete, men idag vände det och vi kämpar på. Idag har vi börjat med morgonmöte, vi gör ju mycket annat än bara bygger på beach house. Såsom räknar på offerter till kunder, träffar kunder, räknar på skogsjobb. Har ett gäng slitvargar på skogssidan i företaget Eliassonssskogstjänst som röjer och hugger varje dag och även dem som sitter med ekonomni och bokföring. Alla behövs, alla lika viktiga att nämna. Så det händer mycket i vår verksamhet, speciellt på våren. Nu snart dras även planteringen igång på skogssidan som Henrik och Julia sköter. Jag själv jobbar även på med beach house, jobbar med inredning, pluggar?! Jo jag har börjat studera en 16 veckors kurs. Det var något jag bara hoppade på utan någon planering för avsatt tid till det. Men jag försöka sitta lite varje kväll och lär mig olika spännande saker som vi kan dra nytta av i vårt företag. Så många bollar i luften men det är väl positivt, att lära sig nya saker skapar möjligheter!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-