Vardagsrum

Vem hade inte velat mysa ned sig i ett sånt här vardagsrum i sommarstugan? Vilken takhöjd och rymd! Gillar hur de murat in öppna spisen i sten. Hade kanske däremot blandat in lite vitt så det inte blir för mycket trä så det bryter av. Inspiration för sommarstuge- eller villadrömmar!
Bild lånad från rhs.gardenweb.com

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-