En dröm i skogen

Råkade snubbla över denna bild när jag letade efter natur- och träinspiration! Så vackert! Ett hotell gömt ute i skogen med dessa fantastiska trädhus uppe på en bergstopp! Gillade hur de byggt in poolen i natursten så att allt blev ett med naturen, och verkligen fångat naturen i byggnaden och materialen. Tänk om man hade fått hänga där en kväll..Måste vara magiskt!
Bild lånad från authenticluxurytravels.net

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-