En dröm i skogen

Råkade snubbla över denna bild när jag letade efter natur- och träinspiration! Så vackert! Ett hotell gömt ute i skogen med dessa fantastiska trädhus uppe på en bergstopp! Gillade hur de byggt in poolen i natursten så att allt blev ett med naturen, och verkligen fångat naturen i byggnaden och materialen. Tänk om man hade fått hänga där en kväll..Måste vara magiskt!
Bild lånad från authenticluxurytravels.net

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-