En dröm i skogen

Råkade snubbla över denna bild när jag letade efter natur- och träinspiration! Så vackert! Ett hotell gömt ute i skogen med dessa fantastiska trädhus uppe på en bergstopp! Gillade hur de byggt in poolen i natursten så att allt blev ett med naturen, och verkligen fångat naturen i byggnaden och materialen. Tänk om man hade fått hänga där en kväll..Måste vara magiskt!
Bild lånad från authenticluxurytravels.net

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-