Fönsterpartier med spröjs

Det blir stora fönster med spröjs, allt för att få rätta beach house känslan. Fönsterna är beställda och levereras om några få veckor. Jag ska sätta mig ner och fundera på golv, lite klurigt för det finns ju en uppsjö av snygga golv. Nåja det är ett senare bekymmer! Här ser ni matsalsdelen, med fönster riktade mot havet.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-