Lindrev som isoleringsmaterial

En bild på lindrev, som vi sätter som isoleringsmaterial i våra timrade väggar. Lindrev är ett förnyelsebart naturmaterial med likvärdig värmeisoleringsförmåga som andra moderna isoleringsmaterial och med mycket bra ljudisoleringsförmåga.
Men skillanden då?! Jo, lindrev som vi sätter som isolering i våra timrade väggar är helt ekologiska och gjorda av 100 procent linfibrer som är väldigt miljövänligt. Passar perfekt till allergiker men även om du vill ha ett helt hälsosamt boende av rena naturmaterial. Linisolering klarar även till skillnad mot mineralull (Gullfiber, Stenull mm) av att buffra fukt utan att isoleringsförmågan försämras. Inga potentiella hälsorisker som för mineralull och man behöver inte skydda hud, ögon eller andningsvägar vid hantering av lindrev. Detta passar utmärkt till timringar, så du får väggar som andas. Vårt företag satsar på helt ekologiska hus, vi värnar både om miljön men även dina material ditt hem. Därför är hela biten av byggnationen viktig men även vad du har i dina väggar.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-