IKEAS IVAR Skåp

Detta lilla barn "råttskåp" kammade en av deltagarna hem på min föreläsning. Jag hade renoverat det och gjort om det, skåpet var av furu innan. Förvandlingen blev dessa små råtthål i dörrarna. Skåpet ska ju likna en ost, men det kanske ni redan räknat ut. Även så målades skåpet gult, fick nya ben, ledbelysning invändigt och även tapeter. Sedan inredes skåpet med dockmöbler där det lilla råttorna bor. Detta var ett av mina priser från föreläsningen på IKEA. Är du intresserad av göra något liknande, så använd då skåpet IVAR, det passar utmärkt som dockskåpsmöbel och är lätt att måla.

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-