Uppdatering Beach House

Jag var på plats i tisdags, då såg bygget ut såhär. I ett enda stort pussel med massor av korta timmerstockar. Det är riktigt häftigt att se dem bygga, när dem står där med släggan och bara kör på, lyfter stock för stock på plats. Man förstår inte vilket hantverk egentligen timring är fören man är på plats och ser dem arbete. Det är så himla intressant, så intressant att jag vill så gärna vara med. Men jag är ingen byggare och får hålla mig till inredningsbiten. Man ska väl göra det man kan, det sägs då så!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-