Steg för steg

Stege för steg byggs pussel till vår timring upp, detta små korta stockar är mellan fönster och dörrar. Vi märker varje stockar med olika numrar, för att kunna enkelt sätta ihop det igen. Men visst är det en aning pusslande, hitta rätt stock när det lyfts ner från lastbilen tar sin tid. Men jag tycker vi är på tå, det har hänt otroligt mycket på bara två dagar.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-