Säg HEJ till skärgårdsudden

Hej från ovan och fina skärgårdsudden. Där bland stockarna ser ni vårt beach house byggas upp. Husen framför är spliternya hus och ett av dem ägs av bland annat av Madelene Bodlund själv som förverkligade sin dröm att bygga ett helt eget kvarter i Nyborg med egen båt och sandstrand. Vilket projekt hon tog sig an. Kul med drivna människor! Det var just därför vi valde skärgårdsudden att bygga vårt fritidshus just här. Udden hade kommit långt med planeringen och man kunde se ett tydligt slutresultat hur allt kommer bli. Det är endast 10 min från centrum i Kalix och man har både tillgång till hamnområde med båt och en sandstrand på sin egen udde.

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

  • Madelene bodlund » Nu kör vi!:  ”Men oj vad spännande!! Måste ju komma och kolla!!”

-

-