Beach House tar fart

Igår var jag förbi och tog lite bilder, då var ett varv på sin plats och det var påbörjat lite på nästa. Dagen efter ser det ut såhär. Jag fick en chock när Patrik Fredriksson skickade mig bilderna (vår briljanta fotograf) som bland annat fotat bastu på stenen visade mig detta. Var det ens vår timring? Eller hade dem tagit in hjälp för att helt plötsligt hinna så här mycket. Tydligen hade det haft flyt under dagen och det var en sådan där bra dag som allt gick åt rätt håll. Sådana dagar tar vi gärna mer av!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-