Nu flyttar vi till skärgårdsudden

Nu flyttar vi beach house från billerud där vi har byggt upp timmetstommen i en lokal under vintern till Nyborg i Skärgårdsudden. Många undrar varför vi inte bygde på plats direkt. Om det inte är besvärligt att ta upp och ner ett hus. Men att timra tar tid och är mycket hantverk inblandat som tar tid. Så därför valde vi att timra under tak i en lokal som vi hyrde just för detta projekt. Det längsta stockarna fick vi ta med skoter över havet. Just för att underlätta transporten. Stockarna är så pass långa att det är besvärliga att frakta med lastbil. Men nu är vi på gång. Under nästa vecka börjar vi timra upp stommen, nu går det undan ordentligt!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-