Lugn påsk!

Vi började vår påsk med några utflykter, middag på en härlig resturang och sedan familjeträff i en stuga ute i skärgården. I april har jag massor av saker jag måste hinna med. Bland annat logga till några av firmabilarna som ska in på tryck, reportage intervjuv som kommer tryckas här snart, förelsäsning om hållbarbet och DIY inom inredning på IKEA som jag ska hålla, köksplanering med en inredningskollega, kontakt med mäklarfirmor för beach house, företagsfrukost på kommun och lite annat inbokade saker under april ut. Jag vet inte riktigt hur allt ska hinnds med mellan dagishämtningar och barnpassning på minsta Isabella. Men det brukar fixa sig ändå. Därför drar jag mig tillbaka och njutet av lugnet under påskhelgen, inga måsten! Några bilder hemifrån oss!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-