Lugn påsk!

Vi började vår påsk med några utflykter, middag på en härlig resturang och sedan familjeträff i en stuga ute i skärgården. I april har jag massor av saker jag måste hinna med. Bland annat logga till några av firmabilarna som ska in på tryck, reportage intervjuv som kommer tryckas här snart, förelsäsning om hållbarbet och DIY inom inredning på IKEA som jag ska hålla, köksplanering med en inredningskollega, kontakt med mäklarfirmor för beach house, företagsfrukost på kommun och lite annat inbokade saker under april ut. Jag vet inte riktigt hur allt ska hinnds med mellan dagishämtningar och barnpassning på minsta Isabella. Men det brukar fixa sig ändå. Därför drar jag mig tillbaka och njutet av lugnet under påskhelgen, inga måsten! Några bilder hemifrån oss!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-