Det genomtänkta

Vissa hem som är så här genomtänkta och har detaljer som heter duga. Det ser man inte allt för ofta. Titta bara in taket i i vardagsrummet. Vilket konstverk. Och kakelungnen, som är en av fyra stycken bara i detta hus och som har 100 år på nacken. Och alla stora pardörrar tillsammans med det vackra trägolvet. Jisses, vilket tålamod att skapa allt detta. Jag säger bara wow! Se fler bilder här http://www.elledecoration.se/veckans-dromhem-magisk-1700-talsvaning-med-trendig-inredning/

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-