Olika material

En sak jag alltid försöker sträva efter när jag inreder hemma eller på jobbet är att få med olika material i min inredning. Det kan vara allt ifrån accesoarer som är hårda, mjuka, sträva och i olika former. Här visar man upp på ett annat sätt hur trä på väggen möter stengolv, till murad tegelvägg och grova takbjälkar. Detta blir både effektfult och lite mer egen stil. Bild lånd av Myhouseidea

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-