Köksplanering

Nästa vecka ska jag försöka boka in tid med min inredningschef på IKEA, hon är superduktig på just kök och vi ska bolla ideer med varandra. Är det någon jag alltid ringer när jag fasnar är det hon. Vi tänker lika, kan hjälpa varandra och hittar lösningar åt det mesta. Jag funderar på att ta med barnen med mig och bo i hennes stuga. Spendera tid på havet på dagen, promenera, njuta av att få vara ensamna bara vi två. Ja, när barnen har sommat för kvällem då vill säga. Här ett kök med enorma takbjälkar, något jag tycker är väldigt fint. Tänk till ett modernt vitt kök, vad maffigt! Bild lånad av myhouseideas instagram

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-